Tillbaka

Ledigt kontor på Lindholmen

Fint kontor med älvutsikt på populära Lindholmen

Nu har ni chansen att hyra ett modernt, fräscht kontor på Therese Svenssons gata 7. 406 kvm med fantastisk utsikt över älven.

Med en lokal i kontorshuset Aurora hamnar du mitt i ett av Sveriges mest expansiva områden, där dynamiska och innovativa företag samlas i en atmosfär av framtidstro.

 

Spjutspetsteknik har blivit stadsdelens kännetecken, men här finns mycket mer. Norra Älvstranden växer och utvecklas med en stimulerande blandning av näringsliv, utbildning och forskning tillsammans med handel, kultur och rekreation. Alla drar nytta av den kreativitet som ligger i luften på Lindholmen.

Kommunikationer

Var du än startar och hur du än vill resa tar du dig snabbt och enkelt till Aurora. Buss, båt, bil eller cykel - du väljer!

Bussen från Centralstationen tar 6-8 minuter. Vill du ta färjan från Järntorget/Rosenlund är du på Lindholmen om 4 minuter - båtresan är gratis och du får gärna ta med dig cykeln!

Service

När du lämnar kontoret och går ut från Aurora hittar du mer än 25 restauranger och caféer i närområdet. Till lunch kan du välja allt från pizza och husmanskost till japansk och indisk mat.

Fakta om lokalen

Adress:
Theres Svenssons gata 7
41755 Göteborg
Lokaltyp:
Kontor
Område:
Lindholmen
Stad / Ort:
Göteborg
Yta:
406 m²