Tillbaka

Ledig kombilokal på Hisingen

Kombilokal på 1 390 kvm med en öppen lageryta i markplan på 1290 kvm. Lokalen har enrejäla port. Höjden i lagerytan är mellan 5,0 och 5,5 meter till underkantbalk och takhöjden är ca 6,0-6,5. Portarna är ca 4,0 meter breda och har höjder på ca 4,4 meter. Resterande yta på entresolplan består av några mindre rum med kontor, mötesrum, kök/pausrum och omklädning/WC. Entresolplan uppgår till ca 60 kvm. WC/dusch finns även i markplan. Tak och väggar avseende lagerytan kommer att nymålas. Lagerytorna ska också förses med ny belysning.

Fastigheten har ett centralt läge på Ringön vid Järnmalmsgatan/Stenkolsgatan, med närhet till älven och den nya Hisingsbron. Ringön är ett industriområde på Hisingen som ligger i centrala Göteborg. Området ramas in av Götaälvbron i väst, Tingstadstunneln i öst, Göta älv i söder och Lundbyleden i norr. 

Hållplatsen Stenkolsgatan ligger närmast och buss 47 tar dig till Backaplan på 4 minuter. Stationerna Frihamnen och Backaplan trafikeras av flertalet linjer med några minuters färdväg in till centralstationen. Viss parkering för personal och besökare finns i anslutning till lokalen. Därutöver finns möjlighet att hyra P-tillstånd med parkering på fastigheten.

 

 

Fakta om lokalen

Adress:
Stenkolsgatan 5
417 07 Göteborg
Lokaltyp:
Kombi, Kontor, Lager
Område:
Hisingen
Stad / Ort:
Göteborg
Yta:
1 390 m²
Kontor:
100 m²
Lager:
1290.0 m²