Tillbaka

Ledig kombilokal i Högsbo

Kombilokal i två plan i suterräng. Lagerdel på ca 216 kvm med port och två kontorsrum. Kontorsdel om ca 312 kvm på övre plan med ingång från trapphus samt tillgänglighet från lagret via en interntrappa. Lokalen har en social planlösning med centrerade pausytor och ett par separata förråd. WC och dusch finns på båda planen samt ytterligare ett WC finns på övre plan. Ytskikten är fräscha med textilmattor samt undertaksplattor på övervåningen, vilket skapar en trivsam arbetmiljö.

Högsbo är centralt beläget i Göteborg med närhet till Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden. Det finns stor variation av lunchrestauranger och närheten till 421 ger stort utbud av butiker och övrig service. Det finns ett flertal lunchrestauranger på gångavstånd. Busshållplats finns på Amalia Jönssons gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området.

Parkering finns tillhörande lokalen in mot gården och det finns även ytterligare parkeringsmöjligheter på fastigheten. Parkering i garage går dessutom att hyra i grannfastigheten.

Fakta om lokalen

Adress:
Hulda Lindgrens gata 6
42131 Västra Frölunda
Lokaltyp:
Kombi, Kontor, Lager
Område:
Södra Göteborg
Stad / Ort:
Göteborg
Yta:
528 m²
Kontor:
312 m²
Lager:
216.0 m²