Tillbaka

Ledig kombi i Högsbo

Fin kombilokal med fräscha ytskikt på totalt 334 kvm med egen ingång i markplan. Ytan består till ca 60 % av lager och resterande del av kontor, konferensrum, förråd, kök/pausyta, WC och dusch (se planskiss nedan). En stor del av kontorsytan är nybyggd. I kontorsdelen finns textilmattor och undertaksplattor, vilket skapar en trivsam arbetsmiljö.

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Köpcentrum 421 samt Linnéplatsen ligger på två respektive tre kilometers avstånd. Precis bredvid fastigheten ligger Träningsverkets gym (där våra hyresgäster har 15 % rabatt) och entrén till Ängårdsbergen. På kort gångavstånd finns flera lunchrestauranger.

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via den närliggande knutpunkten Marklandsgatan där alla bussar och spårvagnar i området stannar. Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i byggnaden.

Fakta om lokalen

Adress:
Gruvgatan 35
421 30 Göteborg
Lokaltyp:
Kombi, Kontor, Lager
Område:
Södra Göteborg
Stad / Ort:
Göteborg
Yta:
334 m²
Kontor:
90 m²
Lager:
240.0 m²